4 Şubat 2010 Perşembe

zor karar

bugün iyice işimden soğudum,istifa etmeyi düşünüyorum ama nasıl söyliycem bilmiyorum.Psikolojim çok bozuk,kendimi burada değersiz gibi hissediyorum,hiç önem verilmiyor yaptığım işe yada bana hissettirilmiyor bilmiyorum,duygularım karmakarışık.Çalıştığım yer çok büyük bir firma satın almıştı ve ben kendimi yırtsamda beni işe almazlardı o nedenle aslında şanslıyım.Hakları çok fazla ama ben burada hiç mutlu değilim.Çok kötü bir durumdayım yaaaa

2 yorum:

  1. cok uzuldum gercekten. icim gitti yazdiklarina ama degmez inan. yapabiliyorsan biraz daha genis olmaya calis ve biri seni kizdirdiginda, kirdiginda amaaan dee kendi kendine ve takmadigini goster. bazen bu cok ise yariyor. hele yuzlerine sırıtarak bakmayi basarabilirsen super oluyor.
    sonucta is iste. cok uzme kendini.
    hayat cok kisa..
    duy

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim yazdıkların için,keşke yapabilsem keşke geniş bir insan olmayı ucundan azcık bile olsa yapmayı başarabilsem,hayatı bu kadar sorgulayan ve takan tarafımdan kurtulsam keşke belkide o zaman mutlu olmayı başarıcam ama sürekli deniyorum ve inşallah bigün başarıcam.

    YanıtlaSil